Καινοτομία στην εκπαίδευση

 

Σας καλωσορίζουμε στο time2learn.gr!
 

Εδώ, η καινοτομία και η σύγχρονη παιδαγωγική συναντιούνται για να σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψηφιακής εκπαίδευσης, σπίτι σου!  Τώρα, η υποστήριξη της μελέτης σου για τα μαθήματα στο σχολείο, είναι άμεση και αποτελεσματική,  τη στιγμή που τη χρειάζεσαι!

 

Με το σύστημα μελέτης time2learn, έχεις πρόσβαση σε πλούσιο διαδραστικό υλικό που στηρίζει την καθημερινή μελέτη σου για όλα τα μαθήματα της τάξης σου. Στο υλικό αυτό θα βρεις υποδειγματικά λυμένες όλες τις ασκήσεις και ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου με πλούσιο διαδραστικό υλικό [ομιλία καθηγητή, κινούμενη εικόνα (animations), βίντεο κλπ]. Επίσης, θα βρεις μια απίστευτη συλλογή από διαδραστικά εκπαιδευτικά τεστ, μέσα από τα οποία θα έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το βαθμό κατανόησης της ημερήσιας μελέτης σου, να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις οποιοδήποτε "κενό" υπάρχει στη διδακτέα ύλη.


Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του συστήματος μελέτης time2learn, είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της μελέτης σου στο σπίτι χρειαστείς τη βοήθεια ενός καθηγητή, με το πάτημα ενός κουμπιού ένας έμπειρος καθηγητής της ειδικότητας που επιθυμείς θα είναι δίπλα σου "ψηφιακά" για να σε βοηθήσει  και να αντιμετωπίσετε μαζί οποιαδήποτε δυσκολία στη μελέτη σου. Με τον καθηγητή σου μπορείς να συνομιλήσεις, να ρωτήσεις οτιδήποτε επιθυμείς, να ανταλλάξετε αρχεία και γενικότερα να λύσεις οποιαδήποτε απορία απασχολεί τη καθημερινή σου μελέτη. Οι καθηγητές μας είναι εφοδιασμένοι με άρτιο εξοπλισμό επικοινωνίας και χρησιμοποιούν τα τελειότερα εργαλεία λογισμικού για να καλύψουν οποιαδήποτε εκπαιδευτική σας ανάγκη.

 

Ναι, είναι πραγματικότητα! Ποτέ άλλοτε η υποστήριξη της σχολικής μελέτης
δεν τόσο εύκολη, τόσο άμεση και τόσο αποτελεσματική.

 

Το σύστημα μελέτης time2learn είναι αποτέλεσμα πολυετούς πείρας φροντιστών καθηγητών 2-βάθμιας εκπαίδευσης και ομάδας μηχανικών λογισμικού που σχεδιάζει, αναπτύσσει και συντηρεί την πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης και το διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό που αυτή περιλαμβάνει. Το σύστημα μελέτης time2learn προσφέρεται από την learn-e-pedia.gr  του ομίλου ΑΝΤENNA.


Βρες την κατάλληλη συνδρομή για την τάξη σου και τη διάρκεια που επιθυμείς από την learn-e-pedia.gr και δώσε νέες δυνατότητες στη μελέτη σου. Με το σύστημα time2learn θα μάθεις πως να οργανώνεις και να ολοκληρώνεις αποτελεσματικά το διάβασμα στο σπίτι, νιώθοντας τη σιγουριά και την ασφάλεια των καθηγητών σου που θα είναι δίπλα σου οποτεδήποτε τους χρειαστείς.

 

Μην αργείς, ώρα για μάθημα! time2learn...