07/01/2013


Ξεκινά η διάθεση του συστήματος μελέτης time2learn!


 

Το σύστημα μελέτης time2learn αποτελεί μια καινοτόμα προσέγγιση για την υποστήριξη της καθημερινής μελέτης των μαθητών Γυμνασίου στο σπίτι. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στη σύγχρονη ψηφιακή διδασκαλία, αποτελείται από ένα πρωτοποριακό συνδυασμό παροχής πλούσιου εκπαιδευτικού υλικού και ζωντανής υποστήριξης από καθηγητές για ΟΛΑ τα μαθήματα της τάξης.
 

Για όλα τα μαθήματα κάθε σχολικής τάξης περιλαμβάνονται υποδειγματικά απαντημένες ΟΛΕΣ οι ασκήσεις και ερωτήσεις των σχολικών βιβλίων με πλούσιο διαδραστικό υλικό (ομιλία καθηγητή, κινούμενη εικόνα, βίντεο κλπ). Επίσης, περιλαμβάνονται χιλιάδες επιπλέον ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης οργανωμένες σε διαδραστικά εκπαιδευτικά τεστ, μέσα από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του βαθμού κατανόησης της ημερήσιας μελέτης,  συμπλήρωσης γνώσεων και κάλυψης οποιουδήποτε "κενού" υπάρχει στη διδακτέα ύλη.
 

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του συστήματος μελέτης time2learn.gr, είναι η υπηρεσία ζωντανής εκπαιδευτικής στήριξης από καθηγητές. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της μελέτης στο σπίτι, απαιτηθεί βοήθεια από καθηγητή, με το πάτημα ενός κουμπιού, ένας έμπειρος καθηγητής της κατάλληλης ειδικότητας  είναι "ψηφιακά" δίπλα στο μαθητή, για να βοηθήσει να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε δυσκολία. Κάθε μαθητής κάνοντας χρήση της υπηρεσίας μπορεί να συνομιλήσει με τον καθηγητή του, να ρωτήσει και να επιλύσει οποιαδήποτε απορία του. Οι καθηγητές μας είναι εφοδιασμένοι με άρτιο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και χρησιμοποιούν τα τελειότερα εργαλεία λογισμικού για να καλύψουν οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη εξ΄αποστάσεως, σαν να ήταν δίπλα στο μαθητή σε ένα ιδιαίτερο μάθημα. Η υπηρεσία διατίθεται καθημερινά από Δευτέρα έως και ΠΑρασκευή από 17:00 έως και 21:00, και περιλαμβάνει το μέγιστο 4 ώρες εξατομικευμένης ζωντανής διδασκαλίας με καθηγητή για κάθε μήνα που διαρκεί η συνδρομή.


Το σύστημα μελέτης time2learn.gr αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την πλήρη εκπαιδευτική στήριξη ενός μαθητή στο σπίτι, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη μορφή εκπαιδευτικής βοήθειας.

 

Εφόσον σας ενδιαφέρει μια αναλυτική παρουσία της υπηρεσίας μπορείτε να συμπληρώσετε την κάτωθι αίτηση, χωρίς καμία απολύτως δέσμευσή σας.

 

contact