Εργαλεία ψηφιακής μάθησης time2learn
 

Γνωρίστε τα κορυφαία εργαλεία εκπαιδευτικής τεχνολογίας με τα οποία είναι εφοδιασμένη η πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης του συστήματος time2learn.

 


"Ανοικτή" βάση γνώσης
 
Επιλεγμένο ψηφιακό υλικό εκπαίδευσης που διατίθεται δωρεάν σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, καθηγητές, δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια).

Ψηφιακή βιβλιοθήκη
 
Η κεντρική ψηφιακή βιβλιοθήκη με το διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό που στηρίζει την καθημερινή μελέτη σου για όλα τα μαθήματα της τάξης σου. Στο υλικό αυτό θα βρεις υποδειγματικά λυμένες όλες τις ασκήσεις και ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου με πλούσιο διαδραστικό υλικό [ομιλία καθηγητή, κινούμενη εικόνα (animations), βίντεο κλπ]. Επίσης, θα βρεις μια απίστευτη συλλογή από διαδραστικά εκπαιδευτικά τεστ, μέσα από τα οποία θα έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το βαθμό κατανόησης της ημερήσιας μελέτης σου, να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και συμπληρώσεις οποιοδήποτε "κενό" υπάρχει στη διδακτέα ύλη.

Μάθημα κατ' απαίτηση
 
Ειδική εφαρμογή για την άμεση επικοινωνία με τους καθηγητές μας όταν τους χρειάζεσαι στο πλαίσιο της μελέτης σου. Με ένα κλικ,  ο καθηγητής σου της ειδικότητας που επιλέγεις είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει τη μελέτη σου και να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημά σου!

Ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας
 
Εικονικές ψηφιακές αίθουσες μέσα από τις οποίες διεξάγονται ατομικά ή ομαδικά μαθήματα ζωντανής εκπαίδευσης από τους καθηγητές μας. Προσομοιώνουν πλήρως τη λειτουργία των "παραδοσιακών" αιθουσών διδασκαλίας χωρίς να απαιτούν τη μετακίνησή σου.

Διαχειριστής αποριών (Ακαδημαϊκή υποστήριξη)
 
Δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων και αποριών για το μάθημα που μελετάς οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Διαδικτυακή εκπαιδευτική τηλεόραση
 
Ειδική εφαρμογή για τη μετάδοση ζωντανών και προ-αποθηκευμένων  εκπαιδευτικών τηλεοπτικών εκπομπών.

Επόπτης προόδου
 
Καταγραφή της επίδοσή σας στα τεστ αξιολόγησης της ψηφιακής βιβλιοθήκης. Τήρηση ιστορικού και προοδευτικού ελέγχου επιδόσεων για κάθε μάθημα αναλυτικά.

Γονικός έλεγχος
 
Αναλυτική πληροφόρηση για τη χρήση και την αξιοποίηση του συστήματος ψηφιακής μάθησης από κάθε μαθητή.

Διαχειριστής επικοινωνίας
 
Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με καθηγητές, τη γραμματεία και τους ακαδημαϊκούς υπευθύνους του συστήματος time2learn.

Πίνακας ανακοινώσεων
 
Ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων για τους μαθητές μας.