Γιατί μαζί μας

Το σύστημα μελέτης time2learn με χρήση του διαδικτύου και των τεχνολογιών πληροφορικής, παρέχει σήμερα την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την υποστήριξη της καθημερινής μελέτης των μαθητών γυμνασίου. Μέσα από τη συνδρομή σου στο σύστημα μελέτης time2learn αποκτάς απαράμιλλη υποστήριξη της καθημερινής σου μελέτης στο σπίτι, με πλήρη κάλυψη φροντιστηριακού επιπέδου για τα πιο απαιτητικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική, χημεία, αρχαία, κλπ). Ανακάλυψε νέα μοναδικά πλεονεκτήματα για τη μελέτη σου:

 

 

  • Έχεις πλήρη υποστήριξη σε όλα τα μαθήματα της τάξης σου και όχι μόνο σε "κλασσικά" μαθήματα που συνήθως διδάσκονται σε ένα παραδοσιακό φροντιστήριο.
  • Δεν σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου σε περιττές μετακινήσεις και οργανώνεις τη μελέτη σου αλλά και τις άλλες σου δραστηριότητες χωρίς κανένα περιορισμό! Η μελέτη σου με το σύστημα time2learn δεν έχει κανένα χρονικό περιορισμό!
  • Έχεις πλήρη κάλυψη σε φροντιστηριακό υλικό για την ύλη των σχολικών βιβλίων οπότε δεν χρειάζεσαι οποιοδήποτε επιπλέον σχολικό βοήθημα, λυσάρι κλπ.
  • Έχεις τον καθηγητή της ειδικότητας που επιθυμείς δίπλα σου, όταν ακριβώς τον χρειάζεσαι! Με το πάτημα ενός κουμπιού στην πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης time2learn λύνεις άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε απορία σου τη στιγμή που θα σου παρουσιαστεί.
 
 

 

Κανένα σύστημα υποστήριξης μελέτης δεν μπορεί να προσφέρει σήμερα τα πλεονεκτήματα του time2learn

 

Και το σημαντικότερο... Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος από οποιαδήποτε άλλη πρόταση ολοκληρωμένης διδακτικής στήριξης προσφέρεται σήμερα από οποιονδήποτε φορέα, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ακόμα και από τα ιδιαίτερα μαθήματα!


Δοκιμάσέ τον τώρα...